Inceputurile ProfilHD

Grupul de firme Luxury a pornit in 2012 ca un raspuns la cererea din ce in ce mai mare de produse de calitate care sa fie puse in opera de personal calificat in domeniu.

SC Luxury Home Decor SRL a inceput productia de profile arhitecturale de fatade din XPS si EPS acoperit cu o rasina speciala pe baza de polimeri. Profilele si decoratiunile noastre pentru fatade sunt durabile, rezistente la intemperii si eficiente in costuri.

Profilele produse de Luxury Home Decor nu putrezesc, sunt stabile dimensional, nu crapa si nu necesita vopsiri repetate. Atunci cand vopseaua folosita este de cea mai buna calitate produsele noastre se pot garanta pana la 25 de ani. Fie ca lucrati la o constructie noua, aveti o renovare de facut, intentionati o restaurare a unui imobil istoric, sau pur si simplu vreti sa adaugati o nota decorativa fatadei casei dumneavoastra, noi va putem ajuta sa gasiti produsul prefect pentru a completa aspectul avut in minte. Daca nu avem ceea ce va doriti, va putem fabrica orice profil dupa o fotografie, shita sau in urma discutiilor pe care o sa le avem impreuna.

Daca il putem desena, il putem face!


Accept

ProfilHD.ro foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.