Cornise decorative din polistiren expandat cu rasina.

Sunt 57 produse
Arata 1 - 24 din 57 produse

Cornisele sunt profilele decorative de exterior amplasate in partea superioara a zidului, iesita in afara si au rolul de a creea o continuitate intre zidul si acoperisul constructiei, totodata de a impiedica scurgerea apelor pluviale pe fatada cladirii. Cornise decorative din polistiren si profile decorative din polistiren pentru tavan. Corni...

Cornisele sunt profilele decorative de exterior amplasate in partea superioara a zidului, iesita in afara si au rolul de a creea o continuitate intre zidul si acoperisul constructiei, totodata de a impiedica scurgerea apelor pluviale pe fatada cladirii. Cornise decorative din polistiren si profile decorative din polistiren pentru tavan. Cornisele sunt profilele decorative confectionate cu precadere din polistiren expandat cu rasina de cea mai buna calitate, folosite la placarea fatadei imobilului, in spatiul dintre acoperis si perete. 

Cornisele din polistiren expandat produse de Luxury Home Decor au un finisaj aparte, mult mai fin decat alte profile decorative si beneficiaza de un termen de viata prelungit.

Cornisele sunt livrate gata finisate, trebuiesc doar acoperite cu un strat de vopsea de fatada.

Mai putin
Mai mult

Filtre (57 produse)

Accept

ProfilHD.ro foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.