Profile de exterior

Sunt 461 produse
Arata 1 - 24 din 461 produse

Profilele exterioare sunt structurile usoare de polistiren expandat care creeaza un puternic impact arhitectural, oferind cladirii un efect estetic distins, primitor, cald, atragand atentia si admiratia tuturor. Profilele de exterior sporesc termoizolarea cladirii, reducand costurile de incalzire iarna si de racire vara. Profilele decorative d...

Profilele exterioare sunt structurile usoare de polistiren expandat care creeaza un puternic impact arhitectural, oferind cladirii un efect estetic distins, primitor, cald, atragand atentia si admiratia tuturor. Profilele de exterior sporesc termoizolarea cladirii, reducand costurile de incalzire iarna si de racire vara. Profilele decorative de exterior protejeaza fatada cladirii impiedicand astfel scurgerea apei de ploaie pe fatada cladirii, capteaza si indeparteaza de la fatada scurgerea apelor pluviale, protejeaza colturile cladirii.

Flexibilitatea profilelor de exterior previne distrugerea acestora la cel mai mic impact, conferindu-le o durabilitate extinsa, sunt deasemnea rezistente la raze UV.

Mai putin
Mai mult

Filtre (461 produse)

Accept

ProfilHD.ro foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.